Fotoreis | Frankrijk - des Ecrins

Algemene informatie

“Seek adventures, hike forward & keep clicking”

Hike & Click is de combinatie van de passie voor avontuur, buiten zijn, ontdekken en fotografie. Het biedt een unieke manier om de wereld te verkennen, uitdaging op te zoeken en foto’s te maken. Samen met enthousiaste begeleiders en gepassioneerde fotografen gaan we op weg. Niet alleen om te zien, maar vooral om te beleven.

Wij bieden trips en clinics van verschillende niveaus. Binnen een trip of clinic kan het accent de ene keer meer op fotografie liggen en de andere keer meer op het outdoor element. Dit hangt niet alleen af van de interesse van de groep maar ook van je eigen interesse als deelnemer.

Ben je meer thuis op het gebied van outdoor, dan laat Hike & Click je zien hoe je het buitenleven gevoel vast legt in een fantastisch beeld. Ben je al een geweldige fotograaf? Dan bieden wij je de mogelijkheid om onder begeleiding op de meest waanzinnige plekken te komen. Weinig ervaring in buitensport en fotografie? Dan ga je het met Hike & Click allemaal verkennen, ervaren en beleven. De gemeenschappelijke deler zal altijd zijn; de passie voor outdoor en fotografie.

Waarom Hike & Click?

  • Veel persoonlijke aandacht
  • Maximale beleving
  • Afstemming op jouw wensen
  • Voor iedereen toegankelijk
  • Passie voor outdoor en fotografie

Jouw contactpersoon

Matthijs Smilde

algemene zaken

06 46 085 786

Korte vraag? Stel hem via WhatsApp…

Op zoek naar de ultieme ervaring, de maximale beleving...

Reserveer nu je plek en ga mee naar Noorwegen!

De basis en nog veel meer...

Naast de verschillende trips die Hike & Click te bieden heeft richten wij ons op het toegankelijk maken van fotografie voor iedereen. Een kleine groep met veel persoonlijke aandacht zorgt voor een intensieve begeleiding. Er zijn voldoende mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling ongeacht wat jouw ervaring met fotografie en hiken is. De focus zal liggen op het maximaal beleven en het ultiem genieten van de omgeving. Fotografie zal gebruikt worden om je ervaring nog meer diepgang te geven. Naast het terug kunnen kijken op deze toffe ervaring leer je bovendien de basis van fotografie en hoe je dit nog beter kan inzetten om je ervaringen net dat beetje extra te geven…

Ontdek, ervaar en creëer...

In samenwerking met diverse fotografen organiseren wij verschillende trips en clinics welke aansluiten bij ieders behoefte. Zo hebben wij voor elk wat wils en kun je kennis op doen in hetgeen waar jij behoefte aan hebt. Clinics zijn workshops die één dag in beslag nemen en ervaringen waarbij we de Nederlandse natuur op een unieke wijze ontdekken. Naast het ontdekken zal ook de ware fotograaf in ons ogen tekort komen. Beschouw je jezelf als een gepassioneerde fotograaf? Of ben je altijd nieuwsgierig geweest naar het vak? Clinics zijn toegankelijk voor iedereen en we zorgen voor een op maat gemaakte ervaring.

Toch nog iets weten?