fbpx
teamuitje, fotografie workshop groningen, drenthe en friesland, outdoor cooking workshops. Avontuurlijke bedrijfsuitjes

Bite & Click

Communicatie, samenwerken en nieuwe perspectieven. Een vernieuwend bedrijfsuitje voor de perfecte teamdag!

“Outdoor Cooking en leren fotograferen in een inspirerende omgeving…”

Al vanaf 10 personen kun je een onvergetelijk bedrijfsuitje organiseren bij Hike & Click. Ben je op zoek naar een arrangement waarin je gaat leren fotograferen en lekker gaat eten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor de ultieme teamdag. In samenwerking met Natuurmonumenten mogen we gebruik maken van het kiosk gebouwtje op Landgoed de Braak in Paterswolde. Hier hebben wij een uniek bedrijfsuitje ontwikkelt waarin je met je Smartphone, een boekje met routekaart en pocket-printer op pad gaat. Je verkent de omgeving en leert tegelijkertijd beter fotograferen met je smartphone. De route is niet lang, heeft veel variatie en is voor iedereen toegankelijk.

In contact met elkaar op zoek naar dat perfecte plaatje! Bij terugkomst hebben wij een heerlijke lunch of diner klaar. Volledig op houtvuur gekookt, in de buitenlucht. Je kan in alle rust de mooiste foto’s uitzoeken en printen terwijl een chef voor jullie de lekkerste gerechten maakt. Volledig op jullie wensen afgestemd. Natuurlijk is het ook mogelijk om het diner in workshop vorm te doen waarin de deelnemers zelf aan de slag gaan met een Outdoor Cooking diner of lunch. Graag vertellen we je hier meer over in een persoonlijk gesprek. Neem gerust contact met ons op.

De hele dag buiten zijn, met elkaar in een unieke setting. Wie wil dat nou niet!

“Seek adventures, hike forward & keep clicking”

Een uniek arrangement

Een Smartphone Expeditie is een “one of a kind” activiteit. Volledig door ons ontworpen, en dat ook nog eens in combinatie met heerlijk eten!

Outdoor Cooking Workshops

Geen stress, ontspan!

Wij zullen er ten aller tijden voor zorgen dat jullie een ontspannen dag hebben. Genoeg te drinken, lekker eten en een goede vibe. Het is jullie teamdag! 

teamuitje, fotografie workshop groningen, drenthe en friesland, outdoor cooking workshops. Avontuurlijke bedrijfsuitjes

De hele dag in de natuur

Wat is er nou lekkerder dan buiten zijn en eten van een knisperend kampvuurtje. Op een geweldige locatie terug naar de basis.   

teamuitje, fotografie workshop groningen, drenthe en friesland, outdoor cooking workshops. Avontuurlijke bedrijfsuitjes

Meer weten over dit bedrijfsuitje?

“Een all inclusief arrangement volop in de buitenlucht waarin genieten voorop staat”

Wil je graag meer informatie ontvangen over dit arrangement? Nadat je dit formulier hebt ingevuld zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen om de wensen verder te bespreken. Wil je liever telefonisch contact, dan kan dat ook. We zijn dagelijks te bereiken op het nummer: 06-46 085 786

Onze locatie

“Niet ver van Groningen, in de kop van Drenthe…”