Cadeaubon

Cadeaubon

Leer je camera begrijpen in één dag zonder veel theorie.

Al sinds het einde van de 18e eeuw experimenteerden uitvinders met lichtgevoelige substanties om foto’s te maken die niet weer verdwijnen. Het lukte Joseph Nicéphore Niépce in 1826 voor het eerst de projectie van een camera obscura te vangen zonder dat het beeld vervaagde. Joseph noemde deze techniek ‘heliografie’.

Inmiddels bijna 200 jaar verder zijn camera’s een stuk toegankelijker geworden voor de mens. Één druk op de knop maakt dat een afbeelding eindeloos opnieuw afgedrukt kan worden. Is een foto niet helemaal naar wens, dan proberen we het gewoon weer opnieuw. Vaak laten we de regie volledig bij de camera doordat we op een automatische stand fotograferen.

Maar, wat als jij de regie over je camera kan krijgen? Het resultaat behalen wat jij voor ogen hebt. Een beeld kunnen schieten van iets dat alleen jij hebt ervaren, op een manier zoals alleen jij dat kan? Tijdens onze workshops leren we je op een actieve laagdrempelige manier werken aan de basis. Dit doen we door buiten tijdens een mooie wandeling al het geleerde direct in praktijk te brengen. Met een kleine groep van maximaal 7 beginnend fotografen geven we je inzicht in je camera en alles waar je rekening mee moet houden zonder veel theorie. Wij zorgen ervoor dat je (weer) plezier krijgt in fotografie, én je komt gegarandeerd met mooie foto’s thuis! Hieronder leggen we je uit hoe je een bon kan bestellen.

Vergroot op een actieve laagdrempelige manier jouw plezier in fotografie.

Onze workshops zijn speciaal ontwikkeld voor beginnend fotografen die op een toeganglijke, actieve en snelle manier meer resultaat willen halen.

Hoe bestel ik?

Door een cadeaubon te bestellen kun jij iemand anders blij maken en hem of haar ook het plezier geven van fotografie. Zodra je besteld hebt sturen wij je de cadeaubon zo snel mogelijk per mail toe. De bon is inwisselbaar op al onze workshops en de waarde hiervan wordt in mindering gebracht op de uiteindelijk factuur. Let wel op, want de code op de bon is slechts éénmaal te gebruiken. Bestellen kan simpel door het formulier hieronder in te vullen.

Bestel nu je cadeaubon!


Totaal: € -

LET OP! Bij slecht weer zijn wij genoodzaakt de workshop te verplaatsen naar een andere datum. Mocht dit het geval zijn dan krijg je van ons hier uiterlijk 2 dagen voor aanvang van de workshop bericht over. Wij zullen je dan een nieuwe datum voorstellen. 

Workshop Fotografie | Basis

“Afgelopen zondag met Hike & Click op pad geweest op een mooie locatie (Drentsche Aa). De begeleidende fotografen speelden goed in op de verschillende niveau’s van de deelnemers. Tijdens de prachtige wandeling was er genoeg tijd voor wat theorie plus persoonlijk advies. Aanrader!”

Hans

“Vandaag erg leuke fotoworkshop gehad, goede kundige begeleiding en mooie wandeling met zeer veel fotowaardige momenten. Veel geleerd en met mooie foto’s thuisgekomen. Zeker aan te bevelen voor zowel de beginner als de gevorderde fotograaf.”

Ingeborg

“Ik heb de basiscursus fotografie gevolgd bij Hike & Click. Heerlijk op pad in het gebied van de Drentse Aa. Onderweg veel tips gekregen van Matthijs en Robin, die zo aardig was me zijn camera te lenen om het een en ander uit te proberen. Verder vooral mijn eigen camera beter leren kennen door het advies tijdens het fotograferen. Dit werkt voor mij, geen theorie maar aan de slag en leren door te doen in een inspirerende omgeving. En ik was supertrots op het resultaat (mooie foto’s). Voor mij aanleiding om de camera vaker te pakken zonder terug te vallen op de automatische stand!”

Jolanda