Contact Hike & Click

Contact

Kunnen we iets voor jouw betekenen?

Heb je een vraag over één van onze fotoreizen of workshops of wil je gewoon even babbelen? Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier of direct via telefoon. Uiteraard zullen wij proberen je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Daarnaast zijn wij constant bezig om onze website up to date te houden en breiden we geleidelijk ons aanbod uit. Mocht je nog iets missen of suggesties hebben, voel je dan vrij om ons een bericht te sturen. Daarnaast geloven wij in de kracht van samen. Heb je een leuk voorstel voor een eventuele samenwerking, ben je bezig met een project en kunnen wij je daar in ondersteunen laat het ons dan weten. Wellicht dat we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Bedrijfsuitjes?

Heb je een binnenkort een feestje of ben je op zoek naar iets leuks om te doen voor een bedrijfsuitje? Wij denken graag met je mee! Naast Hike & Click hebben wij ook nog Bite & Click. Dit zijn avontuurlijke outdoor cooking workshop, diners en lunches. Lekker buiten koken en eten. Alles bereiden op een open vuur. Hierin staat natuurlijk ook beleving voorop en zijn wij continu op zoek naar nieuwe uitdagingen. Koken is een verbindende activiteit en daarom zijn onze workshops outdoor cooking bij uitstek geschikt om met uw team een actieve en leuke dag te beleven. Dit valt prima te combineren met een Smartphone Expeditie. Het beste van 2 werelden!

Samen kunnen we gaan kijken hoe we een passende invulling gaan geven aan een, voor jullie, leuke en leerzame dag. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ga met je team op ontdekking…

hike-click-black-def

Hornstukken 32
9761 JP, Eelde
Tel: (+31) 6 46 085 786

info@hikenclick.com
www.hikenclick.com

KvK: 56294603
Btw: NL10727594B01