Ontdek Maallust & gevangenisdorp Veenhuizen!

Zowel bij Hike & Click, als bij Maallust staat beleven voorop. Zodoende hebben we ook deze expeditie opgezet door en rondom het prachtige en historische gevangenisdorp Veenhuizen. Je gaat op ontdekking gewapend met je mobiele telefoon. Onderweg leer je door middel van een boekje wat meer over Veenhuizen en haar geschiedenis, je gaat mooie plekken bezoeken en je maakt mooie foto’s met je mobiel. Je zal merken dat de dingen die vanzelfsprekend lijken toch nog best wat aandacht vragen. Alles valt of staat met een goede compositie. Daarnaast vragen we natuurlijk ook wat van je creativiteit. Je krijgt een mobiel printertje mee zodat je jouw mooiste foto’s ook nog eens onderweg kan afdrukken en in dit boekje kan plakken. Natuurlijk heb je de blijvende herinnering ook nog op je mobiel staan. Sluit je dag af met een heerlijk biertje en geniet nog even na van al het gene je net ontdekt hebt…

Veel plezier en… Explore Life!

Maallust Smartphone Expeditie

De informatie

VOOR WIE?

  • Deze Smartphone Expeditie is geschikt voor iedereen die interesse heeft in de combinatie van fotografie en buiten zijn! De expeditie is met name gericht op de beginnende smartphone fotograaf. Ook als je al wat meer ervaring hebt is het leuk om te doen. Je ontdekt namelijk ook van alles over Veenhuizen en haar geschiedenis. Daarnaast is het een leuk bedrijfsuitje in combinatie met één van de arrangementen van Maallust.

DE GROEP?

  • De Smartphone Expeditie is het leukste om per 2 personen te doen. Op deze manier kunnen jullie gezamenlijk fotograferen en onderling kijken welke mooiste foto’s jullie gaan afdrukken om in het boekje te plakken. Je kan maximaal 1 smartphone aan de printer linken dus jullie zullen met elkaar in gesprek moeten gaan om te beslissen welke foto wordt afgedrukt. Natuurlijk is het mogelijk om dit alleen of in een grote groep te doen. Ontdekken en kennis opdoen staan voorop!

DE RISICO’S?

  • Deelname aan onze workshops is geheel op eigen risico. Natuurlijk staat veiligheid voorop en hier ben je zelf verantwoordelijk voor. Hike & Click, Maallust en eventuele derde betrokken partijen kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele gevolgen die voor, tijdens of na de Smartphone Expeditie worden veroorzaakt door de deelnemer zelf of een derde partij.

WAAR?

  • De startlocatie van deze expeditie is het proeflokaal van Maallust. Deze bevind zich in het prachtige gevangenisdorp Veenhuizen aan de Hoofdweg 140. Het is mogelijk om de expeditie te reserveren via de website van Maallust. Daarnaast kun je tijdens openingstijden de expeditie hier ook aan de balie krijgen. Mocht je als bedrijf of met een grote groep de expeditie willen doen dan is reserveren gewenst. Dit kan via de website van Maallust.

WAT MOET IK MEENEMEN EN WAT IS INBEGREPEN?

  • Qua fotografie apparatuur is het belangrijkste natuurlijk je smartphone. Het maakt niet uit wat voor telefoon je hebt. Wel is het belangrijk dat je een IOS of Android besturingssysteem hebt. De app die je nodig hebt is enkel in deze App Store verkrijgbaar. Daarnaast is om contact te maken met de printer het belangrijk dat je telefoon beschikt over Bluetooth.  Mocht je al verschillende voorzetlenzen hebben kun je deze uiteraard ook gebruiken evenals een statief.
  • Je krijgt van ons een boekje waar alle informatie instaat evenals de te lopen route. Daarnaast krijg je een pakje printpapier van 10 fotovelletjes en een HP Sprocket printer op bruikleen. In het boekje staan 8 foto opdrachten wat maakt dat je 2 foto’s speling hebt. Er is dus ruimte om een foute afdruk te maken. De printer lever je na terugkomst bij Maallust weer in. Hou er rekening mee dat eventuele schade aan de printer voor eigen rekening is. Lees daarom ook even de algemene voorwaarden door.
Maallust Smartphone Expeditie
Maallust Smartphone Expeditie

Kosten & informatie

Locatie: Brouwerij Maallust, Veenhuizen
Duur: +- 2,5 uur
Kosten: € 19,50
Thema: Smartphone fotografie
Level fotografie:
Niveau: +- 4,5 km
Level hike:
Extra informatie:
Deze Smartphone Expeditie is direct te boeken via de website van Maallust. Zij bieden deze aan in combinatie met verschillende arrangementen. Daarnaast kun je de expeditie ook gewoon los doen en is deze verkrijgbaar in het proeflokaal van Maallust. De prijs is gebaseerd op de volgende inhoud; 1 boekje, 1 pakje printpapier en 1 printer op bruikleen. Deze dient na afloop weer ingeleverd te worden.
Data: Meerdere data

Ga naar Maallust

Enthousiast geworden? Ga naar de website van Maallust en boek je eigen smartphone expeditie.

Maallust Smartphone Expeditie
Maallust Smartphone Expeditie
Maallust Smartphone Expeditie