fbpx

Ontdek Bierbrouwerij Maallust & gevangenisdorp Veenhuizen!

Ga mee op een vernieuwende manier Bierbrouwerij Maallust en gevangenisdorp Veenhuizen ontdekken tijdens deze verfrissende activiteit! De expeditie is perfect als bedrijfsuitje maar je kan ‘m natuurlijk ook gezellig met z’n tweeën doen. Hoe werkt het. Je start in het proeflokaal van Bierbrouwerij Maallust met een stevige lunch bestaand uit hun beroemde tosti, bierbostelbroodje en een drankje naar keuze. Een medewerker legt uit over de foto expeditie waarna je van start kan gaan. Je krijgt met z’n tweeën een boekje met uitleg en een mobiele printer mee. Daarna ga je op pad en maak je kennis met de mooie plekken die Veenhuizen te bieden heeft. Aan jou de taak om de pareltjes vast te leggen. De foto’s kun je uitprinten en in het boekje plakken. Je sluit de middag af met een biertje bij Maallust.

Je gaat dus op ontdekking gewapend met je mobiele telefoon. Onderweg leer je door middel van een boekje wat meer over Veenhuizen en haar geschiedenis, je gaat mooie plekken bezoeken en je maakt mooie foto’s met je mobiel. Je zal merken dat de dingen die vanzelfsprekend lijken toch nog best wat aandacht vragen. Alles valt of staat met een goede compositie. Daarnaast vragen we natuurlijk ook wat van je creativiteit. Je krijgt een mobiel printertje mee zodat je jouw mooiste foto’s ook nog eens onderweg kan afdrukken en in dit boekje kan plakken. Natuurlijk heb je de blijvende herinnering ook nog op je mobiel staan. Sluit je dag af met een heerlijk biertje en geniet nog even na van al het gene je net ontdekt hebt…

Veel plezier en… Explore Life!

Maallust Smartphone Expeditie

De informatie

VOOR WIE?

  • Deze Smartphone Expeditie is geschikt voor iedereen die interesse heeft in de combinatie van fotografie en buiten zijn! De expeditie is met name gericht op de beginnende smartphone fotograaf. Ook als je al wat meer ervaring hebt is het leuk om te doen. Je ontdekt namelijk ook van alles over Veenhuizen en haar geschiedenis. Daarnaast is het een leuk bedrijfsuitje in combinatie met één van de arrangementen van Maallust.

DE GROEP?

  • De Smartphone Expeditie is het leukste om per 2 personen te doen. Op deze manier kunnen jullie gezamenlijk fotograferen en onderling kijken welke mooiste foto’s jullie gaan afdrukken om in het boekje te plakken. Je kan maximaal 1 smartphone aan de printer linken dus jullie zullen met elkaar in gesprek moeten gaan om te beslissen welke foto wordt afgedrukt. Natuurlijk is het mogelijk om dit alleen of in een grote groep te doen. Ontdekken en kennis opdoen staan voorop!

DE RISICO’S?

  • Deelname aan onze workshops is geheel op eigen risico. Natuurlijk staat veiligheid voorop en hier ben je zelf verantwoordelijk voor. Hike & Click, Maallust en eventuele derde betrokken partijen kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele gevolgen die voor, tijdens of na de Smartphone Expeditie worden veroorzaakt door de deelnemer zelf of een derde partij.

WAAR?

  • De startlocatie van deze expeditie is het proeflokaal van Maallust. Deze bevind zich in het prachtige gevangenisdorp Veenhuizen aan de Hoofdweg 140. Het is mogelijk om de expeditie te reserveren via de website van Maallust. Daarnaast kun je tijdens openingstijden de expeditie hier ook aan de balie krijgen. Mocht je als bedrijf of met een grote groep de expeditie willen doen dan is reserveren gewenst. Dit kan via de website van Maallust.

WAT MOET IK MEENEMEN EN WAT IS INBEGREPEN?

  • Qua fotografie apparatuur is het belangrijkste natuurlijk je smartphone. Het maakt niet uit wat voor telefoon je hebt. Wel is het belangrijk dat je een IOS of Android besturingssysteem hebt. De app die je nodig hebt is enkel in deze App Store verkrijgbaar. Daarnaast is om contact te maken met de printer het belangrijk dat je telefoon beschikt over Bluetooth.  Mocht je al verschillende voorzetlenzen hebben kun je deze uiteraard ook gebruiken evenals een statief.
  • Je krijgt van ons een boekje waar alle informatie instaat evenals de te lopen route. Daarnaast krijg je een pakje printpapier van 10 fotovelletjes en een HP Sprocket printer op bruikleen. In het boekje staan 8 foto opdrachten wat maakt dat je 2 foto’s speling hebt. Er is dus ruimte om een foute afdruk te maken. De printer lever je na terugkomst bij Maallust weer in. Hou er rekening mee dat eventuele schade aan de printer voor eigen rekening is. Lees daarom ook even de algemene voorwaarden door.
Maallust Smartphone Expeditie
Maallust Smartphone Expeditie

Kosten & informatie

Locatie: Bierbrouwerij Maallust, Veenhuizen
Duur: +- 2,5 uur
Kosten: € 50,50
Thema: Smartphone fotografie
Level fotografie:
Niveau: +- 4,5 km
Level hike:
Extra informatie:
Deze Smartphone Expeditie is direct te boeken via de website van Bierbrouwerij Maallust. Wil je dit met een groep doen neem dan even contact met Maallust op. Daarnaast kun je de expeditie ook gewoon los doen en is deze verkrijgbaar in het proeflokaal van Maallust. De prijs is gebaseerd op de volgende inhoud voor 2 personen; Lunch, 1 boekje, 1 pakje printpapier, 1 printer op bruikleen en een drankje als afsluiting.
Data: Meerdere data

Ga naar Maallust

Enthousiast geworden? Ga naar de website van Maallust en boek je eigen smartphone expeditie.

Smartphone Expeditie
Maallust Smartphone Expeditie
Maallust Smartphone Expeditie