fbpx

Op verkenning met je mobiel als camera...

Ben jij klaar voor een vernieuwende en verfrissende activiteit! Deze expeditie over het historische Landgoed de Braak in Paterswolde is een perfect bedrijfsuitje. Hoe werkt het. Je start in bij de kiosk op het Landgoed. Een medewerker legt uit over de foto expeditie waarna je van start kan gaan. Je krijgt een boekje met uitleg en een mobiele printer mee. Daarna ga je op pad en maak je kennis met de mooie plekken die dit Landgoed te bieden heeft. Aan jou de taak om de pareltjes vast te leggen. De foto’s kun je uitprinten en in het boekje plakken. Bij terugkomst lever je je printer weer in.

Je gaat dus op ontdekking gewapend met je mobiele telefoon. Onderweg leer je door middel van een boekje wat meer over het Landgoed en haar geschiedenis, je gaat mooie plekken bezoeken en je maakt mooie foto’s met je mobiel. Je zal merken dat de dingen die vanzelfsprekend lijken toch nog best wat aandacht vragen. Alles valt of staat met een goede compositie. Daarnaast vragen we natuurlijk ook wat van je creativiteit. Én, je hebt een blijvende herinnering op je mobiel staan…

Veel plezier en… Explore Life!

Avontuurlijke fotografie cursussen en workshops in Groningen, Drenthe & Friesland

Wat ga ik leren?

De Smartphone Expeditie is geschikt voor iedereen die interesse heeft in de combinatie van buiten zijn en smartphone fotografie. Daarnaast ontdek je van alles over deze prachtige omgeving en haar geschiedenis. Het mogelijk om dit alleen of in een grote groep te doen. Daarnaast is het een leuk bedrijfsuitje in combinatie met een Outdoor Cooking workshop. We leren je onder andere het volgende:

  • Compositie, wat houdt dit in en hoe werk ik daar mee
  • Perspectieven, wat is dit en hoe bepaal ik die
  • Zwart/wit fotografie, gelijk of achteraf?
  • Scherpstellen, focuspunten bepalen
  • Creativiteit inzetten
  • De geschiedenis tijdens de route

Wij houden van “Leren door te doen”. Dat betekend dat je door de dynamische insteek het geleerde direct in de praktijk kan proberen en oefenen. Je krijgt van ons een boekje waarin je alles kunt terug vinden. Zo kun je het thuis nog eens rustig doorlezen en oefenen.

Wat moet ik meenemen?

Qua fotografie apparatuur is het belangrijkste natuurlijk je smartphone. Het maakt niet uit wat voor telefoon je hebt. Wel is het belangrijk dat je een IOS of Android besturingssysteem hebt. De app die je nodig hebt is enkel in deze App Store verkrijgbaar. Daarnaast is om contact te maken met de printer het belangrijk dat je telefoon beschikt over Bluetooth.  Mocht je al verschillende voorzetlenzen hebben kun je deze uiteraard ook gebruiken evenals een statief.

Je krijgt van ons een boekje waar alle informatie instaat evenals de te lopen route. Daarnaast krijg je een pakje printpapier van 10 fotovelletjes en een HP Sprocket printer op bruikleen. In het boekje staan 6 foto opdrachten wat maakt dat je 4 foto’s speling hebt. Er is dus ruimte om een foute afdruk te maken. De printer lever je na terugkomst bij ons weer in. Hou er rekening mee dat eventuele schade aan de printer voor eigen rekening is. Lees daarom ook even de algemene voorwaarden door.

Waar start je?

De startlocatie van deze expeditie is de kiosk bij de ingang van Landgoed de Braak. Deze bevind zich aan de Hoofdweg 268 in Paterswolde. Het is mogelijk om de expeditie te reserveren via de website. Daarnaast kun je tijdens openingstijden de expeditie hier ook aan de balie krijgen. Mocht je als bedrijf of met een grote groep de expeditie willen doen dan is reserveren een vereiste. Dit kan door onderstaand boekingsformulier in te vullen.
Avontuurlijke fotografie cursussen en workshops in Groningen, Drenthe & Friesland

Kosten en informatie

Locatie: Landgoed de Braak, Eelde-Paterswolde
Duur: +- 1,5 uur
Kosten: € 12,50
Thema: Smartphone fotografie
Level fotografie:
Niveau: +- 2,5 km
Level hike:
Extra informatie:
Wil je dit met een groep doen neem dan even contact met ons op. Deze Smartphone Expeditie is uitsluitend te boeken via onze website. Deelname aan onze expedities is geheel op eigen risico. Natuurlijk staat veiligheid voorop en hier ben je zelf verantwoordelijk voor. Hike & Click en eventuele derde betrokken partijen kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele gevolgen die voor, tijdens of na de Smartphone Expeditie worden veroorzaakt door de deelnemer zelf of een derde partij.
Data:

Boek de expeditie

LET OP! Nadat je je aanvraag hebt gedaan zullen wij contact met je opnemen. Je aanvraag is pas definitief als je van ons hier een schriftelijke bevestiging van hebt gekregen.  
Avontuurlijke fotografie cursussen en workshops in Groningen, Drenthe & Friesland
Avontuurlijke fotografie cursussen en workshops in Groningen, Drenthe & Friesland
Avontuurlijke fotografie cursussen en workshops in Groningen, Drenthe & Friesland