Gratis fotowandeling

Gratis fotowandeling

De eerste stap...

Wij geloven in fotografie! Fotografie is voor ons alleen niet het doel. Het is voor ons het middel om in contact te komen met onszelf en de natuur om ons heen. Je kan met fotografie bewustzijn creëren voor iets dat misschien niet direct zichtbaar is. Om dit over te kunnen brengen aan een ander is het natuurlijk wel nodig om de basis van je camera te snappen. Daar gaan we jou bij helpen!

Tijdens deze beknopte wandeling nemen we je mee naar een aantal fantastische plekken om te fotograferen. Je krijgt van ons een aantal bruikbare tips om je op weg te helpen. Zo kun je mooi ontdekken of fotografie echt wat voor je is voordat je volledige workshop bij ons gaat volgen. Mocht je nou nog geen digitale spiegelreflexcamera of systeemcamera hebben dan is het natuurlijk altijd mogelijk om met je smartphone mee op pad te gaan. Wellicht kunnen wij je nog wat advies geven mocht je een “grote” camera willen aanschaffen.

Wij zorgen als afsluiting voor een bakje koffie of thee. Het wordt een leuke leerzame wandeling waar je in de toekomst nog een hoop plezier aan gaat beleven… Én je komt gegarandeerd met meer kennis en mooie foto’s thuis! Dat is toch een mooie eerste stap…

Gratis fotowandeling
Gratis fotowandeling

Wat moet ik meenemen?

Het kan nog aardig fris zijn, met name in de vroege ochtend. Zorg voor weerbestendige kleding en maak eventueel gebruik van het laagjes principe, wat maakt dat je makkelijk snel kan afwisselen.

Qua fotografie apparatuur is het belangrijk dat je een spiegelreflex of systeem camera meeneemt. Natuurlijk met de verschillende lenzen die je hierbij hebt. Daarnaast kan een statief handig zijn. Deze zorgt ervoor dat je tijdens de wandeling steady foto’s kan maken. Mocht je graag mee willen doen maar je hebt nog geen camera dan is het altijd mogelijk je smartphone te gebruiken.

Goed om te weten

Na het reserveren ontvang je van ons een email met een bevestiging van je deelname. Je krijgt dan van ons alle informatie die voor jouw van belang is voor deze wandeling. Alle workshops en wandelingen worden in het Nederlands gegeven maar kunnen op verzoek ook in het Engels gegeven worden. Daarnaast gelden voor deze workshops en wandelingen onze Algemene Voorwaarden. Wij zoeken in het geval van onverwachte gebeurtenissen altijd naar de beste oplossingen, waarbij het belang en veiligheid van de deelnemers voorop staan. Met name veranderende weersomstandigheden kunnen invloed hebben op het verloop van het programma.

Meld je aan voor de wandeling van 17 mei 2020

LET OP! Bij slecht weer zijn wij genoodzaakt de wandeling te verplaatsen naar een andere datum. Mocht dit het geval zijn dan krijg je van ons hier uiterlijk 2 dagen voor aanvang van de wandeling bericht over. Wij zullen je dan een nieuwe datum voorstellen. 
Workshop Fotografie | Basis