fbpx
De 5 elementen voor meer fotoplezier

Gratis training

Hoe fotografie jou het gevoel van vrijheid kan geven

Avontuurlijke fotografie cursussen en workshops in Groningen, Drenthe & Friesland

In deze korte video vertel ik je mijn geheim wat maakt dat ik ontzettend veel plezier beleef aan fotografie. Je krijgt van mij de 5 elementen voor meer fotoplezier. Door deze “richtlijnen” te volgen heb ik gemerkt dat ik door relatief kleine aanpassingen grote winst geboekt heb. Het heeft gemaakt dat ik mij vrij voel om te maken wat voor mij goed voelt, zonder afhankelijk te zijn van andermans “goedkeuring”. Fotografie geeft mij het gevoel van vrijheid en daarom wil ik dit graag met jou delen zodat ook jij dit kan ervaren.

Ik leg je uit:

  • Waarom het belangrijk is een goede basis te hebben.
  • Waarom jij een niche nodig hebt.
  • Hoe jij dat vrije gevoel gaat ervaren.

Dus wacht niet langer en start vandaag nog een leven lang plezier in fotografie met deze waardevolle tips.

Wat andere mensen vonden

“Vanmorgen met Matthijs en camera’s en rugzakken vol lenzen op pad geweest. Al doende leren, het sprak mij zo aan, en nu was het zover. Ik mocht het gaan beleven. mijn camera beter leren kennen, meer leren over de belichtingsdriekoek, maar wat voor mij vooral belangrijk was… hoe maak je een spannende compositie…. meestal schiet ik maar raak… en nu mocht ik daar eens over nadenken. Matthijs liet me eerst zelf stoeien en gaf me steeds meer handvaten waardoor ik het zelf ging zien!! Al bainstormend, oefenend, fouten maken, daar weer van leren heb ik erg genoten van deze leerzame ochtend.
Dank Matthijs! Ik kan weer mooi verder met mijn camera en kijk weer anders naar plekken/locaties, belichting en mogelijkheden.”

Suzanne

“Een superochtend gehad samen met Matthijs met het Explorer’s Program van Hike & Click. Als je van buiten zijn houd, je camera op een relaxte manier (beter) wilt leren kennen en schitterende foto’s wilt kunnen maken dan ben je bij Hike & Click aan het juiste adres! Heldere en duidelijke uitleg over alle onderwerpen en gewoon direct lekker aan de slag in een prachtige omgeving. Een dikke aanrader en als ik weer iets wil op het gebied van natuur/outdoorfotografie dan zal dat zeker bij Hike & Click zijn.”

Chris
De 5 elementen voor meer fotoplezier