Ontdek Parc des Hautes Fagnes in België...

Tijdens deze 4 daagse fotoreis gaan we richting Nationaal park de Hoge Venen in België. Vlak bij Malmedy ligt een uitgestrekt natuurgebied waar je als fotograaf je hart kan ophalen. Dichte bossen, beekjes en uitgestrekte veengronden wisselen elkaar af in een prachtige gebied. Het beloofd een actieve fotografie workshop te worden waarbij ingespeeld wordt op de behoefte van de deelnemers. Lekkere en mooie wandeltochten boordevol mooie foto spots. Vroeg opstaan om het mooiste licht te vangen en in de avond onder het genot van een drankje de foto’s bewerken.

In deze korte maar intensieve fotoreis zullen we actief bezig zijn en wandelen afwisselen met comfort. We verblijven in een huis dat van alle gemakken voorzien is. Zo kun je je benen wat rust gunnen en even lekker ontspannen. Uiteraard staat deze workshop wel volledig in het teken van fotografie en doordat we met een kleine groep zijn is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We zullen voortdurend inspelen op de wensen en behoefte die er zijn. Jouw leerproces staat voorop! Dompel je onder in een weekend vol creativiteit en ga mee ontdekken..!

Fotoreis Belgie | Parc des Hautes Fagnes
Fotoreis Belgie | Parc des Hautes Fagnes

Details

– Data: 24 – 27 april 2020 
– Kosten: €745,-
– Nog beschikbaar: 5 plekken

 

– Data: 16 – 19 oktober 2020
– Kosten: €745,-
– Nog beschikbaar: 5 plekken

Wat is er inbegrepen?

– 4 dagen fotografische begeleiding (licht, compositie, storytelling & nabewerking)
– Ontbijt, lunch & avondeten (wat we gezamenlijk gaan bereiden)
– 3 nachten in een comfortabel huis aan de rand van het natuurgebied
– Vervoer ter plaatse inclusief brandstof

LET OP:
Het huis beschikt over meerdere slaapkamers. Het kan voorkomen dat je met meerdere personen op 1 kamer slaapt. De kamer indeling zal bepaald worden op volgorde van reservering.

Wat is er niet inbegrepen?

– Reis van en naar de bestemming
– Persoonlijke uitgaven
– Reis- en annuleringsverzekering

Overige informatie

VOOR WIE?

  • Deze workshop is geschikt voor iedereen die interesse heeft in de combinatie van fotografie en avontuur! Of je nu een beginner bent, of juist meer ervaren. Er is continu gelegenheid voor het stellen van vragen, waardoor ieder op zijn of haar manier vooruitgang kan maken. Gezelligheid is gegarandeerd en samen zullen we er een creatief en leerzaam weekend van maken.

DE GROEP?

  • Doordat het een kleine groep is van maximaal 5 deelnemers is er veel persoonlijke aandacht. Er is voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling ongeacht je ervaring met fotografie en hiken. De focus ligt op het maximaal beleven en het ultiem genieten van deze omgeving. Fotografie is een middel om je ervaring nog meer diepgang te geven. Voor aanvang van de reis bespreken we je wensen ten aanzien van de hike en fotografie. Hierdoor kunnen we je nog beter begeleiden.

DE RISICO’S?

  • Deelname aan onze reizen is geheel op eigen risico. Natuurlijk staat veiligheid voorop. Hike & Click, haar fotografen en eventuele derde betrokken partijen kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele gevolgen die voor, tijdens of na de reis worden veroorzaakt door de deelnemer zelf of een derde partij. We zullen regelmatig gaan hiken en we moeten soms over oneffen terrein. Enigszins fit zijn is dus wel prettig! We zullen overnachten in een comfortabel huis die van alle gemakken is voorzien. Je krijgt van ons een paklijst voor vertrek.

HET PROGRAMMA?

  • Wij zoeken in het geval van onverwachte gebeurtenissen altijd naar de beste oplossingen, waarbij het belang en veiligheid van de deelnemers voorop staan. Met name veranderende weersomstandigheden kunnen invloed hebben op het verloop van het programma. Gezamenlijk kijken we dan hoe we verder invulling kunnen geven aan de wensen die er zijn.

WAT MOET IK MEENEMEN?

  • Het kan in zowel het voorjaar als het najaar in de Belgische Ardennen aardig fris zijn, met name in de vroege ochtend. Het is dus belangrijk dat je qua kleding goed bent voorbereidt op onvoorspelbare weersituaties. Waterdichte, warme kleding is een must. Maak gebruik van het laagjes principe, wat maakt dat je makkelijk snel kan afwisselen.
  • Qua fotografie apparatuur is het belangrijk dat je een spiegelreflex of systeem camera meeneemt. Het liefst met een groothoeklens en een 35mm vastbrandpunt lens. Daarnaast is een statief een must. Deze zorgt ervoor dat je tijdens de avond en in de nacht steady foto’s kan maken. Een laptop met Photoshop is aan te raden zodat we ons verder kunnen verdiepen in het nabewerken van onze foto’s.
Fotoreis - Parc des Hautes Fagnes - België
Fotoreis - Parc des Hautes Fagnes - België
Hike & Click | Workshop Landschapsfotografie | Matthijs Smilde

Wie geeft de workshop?

Mijn naam is Matthijs en ik ben sinds een aantal jaren professioneel fotograaf. Ik heb de horeca ingeruild voor een camera en niet meer achterom gekeken. Vanaf jongs af aan houd ik al van beeld en buiten zijn. Op zoek naar het perfecte plaatje. Met mijn passie voor fotografie en mijn drang om naar buiten te gaan heb ik het beste van 2 werelden met elkaar gecombineerd in outdoor & adventure fotografie. Dit doe ik voor bedrijven, organisaties en particulieren.

www.matthijssmilde.nl

Kosten en data

Locatie: Parc National des Hautes Fagnes, België
Duur: 4 dagen
Startdatum: 24 April 2020
Einddatum: 27 April 2020
Kosten: € 745,00
Thema: Natuurfotografie
Level fotografie:
Niveau: Variabel met stevige wandelingen
Level hike:
Extra informatie:
Na het reserveren ontvang je een email met een bevestiging van deelname met daarin een 1e aanbetalings-factuur van 30% op het totaalbedrag. Zodra deze betaald is is je deelname definitief. Op dat moment ontvang je van ons alle informatie die voor jouw van belang is deze week plus de factuur voor het restbedrag. Alle trips worden in het Nederlands gegeven maar kunnen op verzoek ook in het Engels gegeven worden. Daarnaast gelden voor deze trips onze Algemene Voorwaarden.
Data: 24 - 27 april 2020, 16-19 oktober 2020

Boek de trip