fbpx
prive fotografie workshop, Nederland, Drenthe, Groningen, Friesland, hike & click, wandelen, fotografie, leren fotograferen, basisfotografie

Privé Fotografie Workshop

1 OP 1 LEREN FOTOGRAFEREN

Ga terug naar de basis en leer alles over fotografie tijdens deze privé fotografie workshop. Maak de mooiste foto’s met alleen de essentiële uitrusting in de wildernis van Drenthe, Groningen of Friesland.

  Duur
  4 uren, aanvang in overleg

  Groepsgrote
  Max. 2 deelnemers

   Locatie
   Noord Nederland, in overleg

  Moeilijkheidsgraad
 

  Accomodatie
  De frisse buitenlucht

  Seizoen
  Het gehele jaar

  Maaltijden
  Incl. lunch, koffie/thee & wat lekkers

  Algemene rating
   5.0  o.b.v 12 reviews

Start vanaf

€295

Een extra deelnemer voor €99,- 

TRIP REF. #10106

  Ontdek de pareltjes van het Noorden. Hike door dichte bossen, fotografeer uitgestrekte heidevelden en wordt meester over je camera. Volledig toegespitst op jouw behoefte 

  Een praktische workshop zonder overbodige theoretische poespas. Gewoon leren door te doen, vette plaatjes schieten en begrijpen wat je doet

  Reconnect with nature. Trek erop uit tijdens het golden hour om het mooiste licht vast te leggen voordat je geniet van een vers gezet bakje koffie

Tijdens deze privé workshop ga je mee op ontdekking in één van de prachtige landschappen in Noord Nederland. Een privéles is dé beste manier om je snel verder te ontwikkelen. Als je het niet fijn vindt om een groepsworkshop fotografie te volgen, dan is dit de perfecte oplossing. De inhoud stemmen wij helemaal af op jouw behoefte zodat je echt grote stappen vooruit maakt.

Ontsnap even aan de dagelijkse routine en leer meer over je camera. Ervaar de rust en ruimte van de natuur. Maak mooie foto’s met behulp van onze relaxte en persoonlijke begeleiding. Door deze individuele begeleiding krijg je de volle 100% aandacht en kun je al je vragen stellen.

Ow, en bij ons krijg je geen eindeloze (onnodige) theoretische achtergrondinformatie maar ga je gewoon leren door te doen. Dat levert sowieso resultaat op!

Hike & Click, hike n click, hike, hikenclick, wandelen, wandelreis, wandel, wandelreizen, avontuur, natuur, Europa, Noorwegen, Luxemburg, Belgie, Duitsland, Scandinavië, fotografie, foto, fotoreizen, fotoreis, leren, fotocursus, buiten, natuurlijk, wildernis, bergen, kampvuur, vuur, kamperen, ceder, Binie, Matthijs Smilde, ouder, kind, weekend, vakantie, weekendje weg, backpack, tocht, trail, Drenthe
Intenties
Hieronder een indicatief programma als voorbeeld:

09:00 uur verzamelen we op de parkeerplaats aan de Molensteeg in Oudemolen. Daar maken we kennis en krijg je een korte uitleg over het verloop van het programma. Dan gaan we lekker starten met de wandeling door Nationaal Park Drentsche Aa.

10:30 uur pakken we even een moment om een kopje koffie te drinken en het eerste deel van de workshop te evalueren. Je krijgt nog een paar goede tips om een serieuze stap vooruit te zetten in je fotografie.

11:00 uur vervolgen we onze wandeling en zoeken we nog een paar mooie plekken op om te fotograferen. Met een mooie lus doorkruisen we de Gasterse duinen in de hoop nog een paar Schotse Hooglanders te spotten en eten we nog ergens een lekker broodje.

13:00 uur is het streven terug te zijn op de parkeerplaats. Jij hoeft vanaf dit moment nooit meer op de automatische stand te fotograferen en je weet precies hoe je het perfecte plaatje kan schieten!

Wat is inclusief
Inclusief

  Lekkere en voedzame lunch
  Professionele en relaxte begeleiding
  Koffie/thee met wat lekkers
  Uitgebreid basis handboek
  Gebruik van verschillende filters

Niet inbegrepen

  Camera incl. objectieven
  Reis van en naar de bestemming

Paklijst
Kleding

  • Stevige en waterdichte wandelschoenen
  • Weerbestendige kleding
  • Eventueel zonnebrand
  • Zonnebril en pet/muts
  • Een rugtas waarin je wat spullen kan meenemen

Praktisch

  • Eventueel een flesje water voor onderweg
  • Je camera met objectieven
  • Een leeg geheugenkaartje
  • Een statief (optioneel)
  • Volle accu
Hike & Click, hike n click, hike, hikenclick, wandelen, wandelreis, wandel, wandelreizen, avontuur, natuur, Europa, Noorwegen, Luxemburg, Belgie, Duitsland, Scandinavië, fotografie, foto, fotoreizen, fotoreis, leren, fotocursus, buiten, natuurlijk, wildernis, bergen, kampvuur, vuur, kamperen, ceder, Binie, Matthijs Smilde, ouder, kind, weekend, vakantie, weekendje weg, backpack, tocht, trail, Drenthe
Optionele extra's
Je hebt bij ons de optie om verschillende materialen bij te huren.

  Camera met objectieven €35,00
  Wandelstokken €10,00
  Extra deelnemer €295,00 €99,00

Reviews

 5.0

Een superochtend gehad samen met Matthijs met van Hike & Click. Als je van buiten zijn houd, je camera op een relaxte manier (beter) wilt leren kennen en schitterende foto’s wilt kunnen maken dan ben je bij Hike & Click aan het juiste adres! Heldere en duidelijke uitleg over alle onderwerpen en gewoon direct lekker aan de slag in een prachtige omgeving. Een dikke aanrader en als ik weer iets wil op het gebied van natuur/outdoorfotografie dan zal dat zeker bij Hike & Click zijn.

Chris Hoek

 5.0

Dit bedrijf is echt een aanrader, wat professioneel, hartelijk en met een passie voor de fotografie. Dat werkt aanstekelijk en heb dan ook veel geleerd in één ochtend. Mijn begeleider was Matthijs en hij legde het beginsel van hoe de camera in te stellen stap voor stap uit. Het is inderdaad waar dat je na de cursus de camera alleen op handmatig wilt hebben. Wat een geweldige ervaring, dit overtrof mijn toch al goede verwachtingen.

John Ebens

 5.0

Afgelopen zondag een heerlijke wandeling gemaakt onder begeleiding van Hike & Click om meer uit de camera te halen dan de ‘auto’-modus. De dag was goed georganiseerd, begeleiding was goed en spontaan, cursus inhoud heb jezelf invloed op door de vragen die je stelt maar de basis word sowieso besproken/uitlegt.

Jordy Liezen

 5.0

Een erg leuke en leerzame begin cursus met een mooie wandeling gedaan. Het doel was om meer uit de camera te halen dan alleen op de ‘auto’ modus te fotograferen. Dit doel is zeker behaald! De inhoud van de cursus gaat alles bij langs wat je in de basis nodig hebt en je kan de cursus inhoud zelf ook bepalen door vragen te stellen. Een cursus om aan te bevelen dus!

lisanne Hesseling

 5.0

Vanmorgen met Matthijs op pad geweest. Heel veel geleerd en geoefend.
Op de grond gelegen voor een mestkever en op zoek naar het perfecte stukje mos. Super veel lol gehad. Heel erg bedankt voor deze cursus. We zijn heel blij met het resultaat van de foto’s die we gemaakt hebben.

Charissa Scholtens

 5.0

Vandaag met Matthijs op pad gegaan voor de basisfotografie workshop. Heel veel geleerd door heldere uitleg en persoonlijke aandacht. Mijn camera nu van de auto stand af! Aanrader!

Huub Bouma

 5.0

Vanmorgen met Matthijs en camera’s en rugzakken vol lenzen op pad geweest. Al doende leren, het sprak mij zo aan, en nu was het zover. Ik mocht het gaan beleven. mijn camera beter leren kennen, meer leren over de belichtingsdriekoek, maar wat voor mij vooral belangrijk was… hoe maak je een spannende compositie…. meestal schiet ik maar raak… en nu mocht ik daar eens over nadenken. Matthijs liet me eerst zelf stoeien en gaf me steeds meer handvaten waardoor ik het zelf ging zien!!
Al bainstormend, oefenend, fouten maken, daar weer van leren heb ik erg genoten van deze leerzame ochtend.
Dank Matthijs! Ik kan weer mooi verder met mijn camera en kijk weer anders naar plekken/locaties, belichting en mogelijkheden.
Suzanne Thijs

 5.0

Vandaag erg leuke fotoworkshop gehad, goede kundige begeleiding en mooie wandeling met zeer veel fotowaardige momenten. Veel geleerd en met mooie foto’s thuisgekomen. Zeker aan te bevelen voor zowel de beginner als de gevorderde fotograaf.
Ingeborg van Veldhuizen-Prins
FAQ

Zijn de wandelingen voor iedereen toegankelijk?

Iedereen met een goede basisconditie zou deze privé fotografie workshop prima moeten kunnen doen. Je wandelt maximaal 10 km maar dit stemmen we uiteraard af op jouw behoefte. De routes die we lopen variëren en staan niet vast.

Wat voor schoenen heb ik nodig?

Zorg dat je comfortabel zittende wandelschoenen hebt. Bij voorkeur waterdicht en goed ingelopen. Dit voorkomt natte voeten en blaren. Niets is zo vervelend als je thuis aankomt met zere en natte voeten.

Zijn er toiletten aanwezig tijdens de route?

Toiletten zijn niet aanwezig onderweg. Tijdens de fotografie workshop is de natuur jouw badkamer. Neem vooral een rolletje ecologisch toiletpapier mee voor onderweg.

Moet ik al goed kunnen fotograferen?

Nee hoor, dat is niet nodig. Wij zullen je tijdens dit avontuur begeleiden zodat jij aan het einde van de rit betere foto’s kan maken. We helpen iedereen op zijn of haar niveau. Fotografie is namelijk voor iedereen toegankelijk!

Met wat voor soort fotografie gaan we bezig?

Dat verschilt heel erg en bepaal jij. Heb je geen ervaring dan zal voor jou de focus liggen op het onder de knie krijgen van de basis. Ben je al meer ervaren dan nemen we jou mee in een stukje Outdoor- & Adventure fotografie. Rode draad is een stukje Storytelling. Dit alles speelt zich buiten, in een natuurlijke omgeving af.

Start vanaf

€295

Een extra deelnemer voor €99,- 

TRIP REF. #10106

WAAR WIL JIJ HEEN?

Voor deze privé fotografie workshop heb je de keuze uit 4 unieke locaties in noord Nederland. Elke plek heeft verschillende hoogtepunten en ze bevatten stuk voor stuk verborgen pareltjes. Waar we heen gaan ligt helemaal aan jou!

Start vanaf

€295

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

.

SOORTGELIJKE TRIPS