fbpx

Over

WIJ ZIJN HIKE & CLICK

Fotografie en wandelreizen sinds 2015 voor mensen met een avontuurlijke instelling. Dit is waarom wij doen wat wij doen. Van een ééndaagse workshop tot een meerdaagse trekking, jaarlijks organiseren wij meerdere reizen in binnen- en buitenland. Altijd met de focus op fotografie, natuur en avontuur. 

GO WHERE YOU FEEL MOST ALIVE

I'D RATHER LOOK BACK AT MY LIFE, SAYING ''YES, I DID THAT'' INSTEAD OF ''IF ONLY I HAD''

DE REIS IS BELANGRIJKER DAN DE BESTEMMING

Onze missie om het “stoffige begrip” fotoreis een nieuwe betekenis te geven. We bieden een betaalbaar alternatief voor mensen met een avontuurlijke instelling die naast fotografie ook aan een persoonlijk proces willen werken. Niet voor niets is ons slogan: Explore Life!

Wij willen ons kleinschalige karakter behouden en een betrouwbare partner zijn voor onze deelnemers op het gebied van actieve & avontuurlijke fotografie reizen.

EXPLORE THE ADVENTUROUS WAY

Omdat groei en mooie ervaringen nooit ontstaan vanuit je comfort-zone organiseren we al onze trips met een avontuurlijke insteek. We nemen je altijd mee naar de mooiste gebieden en het liefst weg van de gebaande paden. Weg van het massatoerisme, anders dan alle andere fotoreizen.

ONE DAY OR DAY ONE. YOU DECIDE.

Fotografie reizen van Hike & Click zijn het begin van iets moois. Een camera als middel (en een excuus) om het avontuur op te zoeken. Elke trip moet een unieke belevenis en een levenslange herinnering zijn. 

A PARTNER YOU CAN COUNT ON

Betrouwbaar en veilig, voor ons belangrijke elementen. We streven ernaar je een unieke reiservaring te geven waarin iedereen op haar of zijn niveau kan leren en ervaren in een betrouwbare en veilige setting. Niet over de grens maar wel op zoek naar groei

IF THERE IS LIGHT, ONE CAN PHOTOGRAPH

Spreekt voor zich toch..?