Fotoreis | Noorwegen - Folgefonna

Wie zijn wij

“De hang naar avontuur, het verleggen van grenzen...“

Hike & Click is ontstaan vanuit passie voor fotografie, reizen en een drang naar avontuur en buiten zijn. Er op uit willen trekken en beleven. s’Nachts wakker liggen van de kou maar alles weer vergeten zijn zodra de eerste zonnestralen tevoorschijn komen. De mogelijkheid dit te delen en/of te vereeuwigen door middel van fotografie. Contact met mens en natuur. Slechte grappen bij een kampvuur. De dag afsluiten met een lekkere whiskey… ontbijten met een droge cracker. Vers gletsjer-water drinken, een rust moment pakken boven op een berg. Wachten op die ultieme zonsondergang, in het donker je bivak opbouwen… Maximaal fotograferen en beleven.

Allemaal dingen waar wij heel erg blij van worden. De gemeenschappelijke deler is dus ook; passie voor outdoor en fotografie. Met Hike & Click willen wij fotografie en buiten-beleving toegankelijk maken voor iedereen…

Meet the team

Wie zijn wij | Matthijs Smilderkshop | Basisfotografie

Matthijs Smilde

Oprichter Hike & Click | Fotograaf

Ik hou van jongs af aan al van verhalen; van mythes en legendes tot echte verhalen van echte mensen en plekken. Met fotografie heb ik mijn manier gevonden om die verhalen te kunnen vertellen. Want dat ene beeld kan meer zeggen dan 1000 woorden.

Mijn werken hangen bij particulieren thuis, maar worden ook internationaal tentoongesteld in galerijen over de hele wereld. Daarnaast fotografeer ik voor bedrijven, organisaties en zorginstellingen. Naast mijn passie voor fotografie ben ik op zoek naar avontuur. Binnen de buitensport vind ik voor mijzelf steeds nieuwe uitdagingen en zoek ik mijn grenzen op. Met Hike & Click kan ik het beste van twee werelden combineren…. 

Wie zijn wij | Hugo Okx

Hugo Okx

Gids / Begeleider

Geboren in Den Haag. Na mijn opleiding Outdoor Activities ben ik direct het werkveld ingedoken. Van buitensport evenementen voor kinderen uit de randstad tot het gidsen van bijzondere doelgroepen in het buitenland.

Buiten is goed voor iedereen! Met mijn passie voor natuur en avontuur daag ik mensen uit hun grenzen op te zoeken en te verleggen. Ook ben ik goed in het creëren van comfort op momenten en plekken waar dit niet voor de hand ligt. De grens over! Want zekerheid is voor de twijfelaars…

Wie zijn wij | Erik Haringsma

Erik Haringsma

Gids / Begeleider

Ik ben opgegroeid met de watersport in Friesland. Tijdens mijn opleiding CIOS heb ik gekozen voor het uitstroomprofiel buitensport in Heerenveen om vervolgens verder te gaan met de ALO in Groningen.

Afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd als gids voor verschillende outdoor sporten. Binnen Hike & Click zal ik werkzaam zijn als outdoor-coach wat inhoudt dat ik mede verantwoordelijk ben voor het programma. Ik zal mij vooral veel met de activiteiten bezig houden en het coachen van de deelnemers in hun proces.

“Explore life”

“Zekerheid is voor de twijfelaars”

“Live the Search”

hike-click-logo-seperator
Binie

Robin “Binie” Olinga

Fotograaf & Cameraman

Al van jongs af aan probeer ik dingen op mijn eigen manier te doen.

Met een passie voor de natuur en opleidingen tot cameraman en grafisch vormgever op zak doe ik nu alles waar ik zin in heb. Zo ook op pad met Hike & Click. Ik geniet ontzettend van de natuur en hou van bewegen, als ik hier dan ook nog foto’s bij kan maken is het voor mij compleet. Ik neem je graag mee op avontuur in deze (belevings)wereld.

Partners

 

logo-b2b-adventure

B2B Adventure is een buitensport bedrijf met een geheel eigen karakter op het gebied van outdoor en training & coaching. Door een unieke mix van trainers, coaches en instructeurs is B2B Adventure in staat om meer kwaliteit te bieden omdat we zien, begrijpen en durven. Wij onderscheiden ons door door een brede algemene kennis van- en grote ervaring met bijna elke doelgroep.

www.b2b-adventure.nl

logo-m-def-copy

Matthijs Smilde Photography is een Outdoor & Adventure fotograaf werkend vanuit de provincie Drenthe. Met zijn eigen en herkenbare stijl werkt hij voor particulieren, organisaties en bedrijven.

www.matthijssmilde.nl

Wildman Drone

Door mijn huidige baan én als ex-militair ben ik helemaal in touch met mijn ‘Wild Side’. Ik zoek graag de grenzen op van mijn mentale en lichamelijke kunnen en ken zo goed als geen angsten. Combineer dit met mijn drone ‘Black Beast’ en mijn klanten krijgen een ongekend team wat gegarandeerd voor die exclusieve shots kan zorgen die uw bedrijfspromo nodig heeft!

http://wildmandrone.com

Explore life on instagram