fbpx

Een goede basis voor meer plezier in fotograferen…

“Een workshop basisfotografie niet ver van Groningen…”

Wij gaan je in deze actieve eendaagse fotografie cursus leren hoe jij van die automatische stand af komt. Tijdens een mooie wandeling over Landgoed de Braak en Landgoed Vennenbroek (Paterswolde, niet ver van Groningen) gaan we je verschillende basistechnieken leren en laten we je zien waar alle termen voor staan. Jij wordt de baas over je camera!

Heb je een mooie camera gekocht maar weet je niet wat je met al die knopjes aan moet? Waar staan al die termen voor, ISO, diafragma, sluitertijd? Hou je van wandelen en buiten zijn, de wereld ontdekken en de mooiste momenten goed vast kunnen leggen? Dan is deze 1 daagse fotografie cursus geschikt voor jou!

Wij zorgen voor koffie, thee en wat lekkers tussendoor. Het wordt een leuke leerzame dag waar je in de toekomst nog een hoop plezier aan gaat beleven… Én je komt gegarandeerd met meer kennis en mooie foto’s thuis!

Workshop basisfotografie Groningen

Ga jij de eerste stap zetten?

“Een leerzame en ontspannen workshop basisfotografie vlakbij Groningen”

Vanwege de huidig geldende Corona-maatregelen hanteren wij tijdelijk maximaal 3 deelnemers per workshop. We gaan er vanuit dat we in 2021 weer met maximaal 7 deelnemers op pad mogen gaan.

De workshop begint om 09:00 uur en zal ongeveer 3,5 uur in beslag nemen.

Als je ergens vragen over hebt of je hebt hulp nodig met je aanmelding stuur dan gerust een mailtje naar info@hikenclick.com. We zijn je graag van dienst.

Reserveer vandaag nog voor €90,00 p.p. deze workshop basisfotografie in de kop van Drenthe en heb een leven lang meer plezier in fotografie.

Door te betalen ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Zodra we je betaling binnen hebben krijg je van ons de informatie toegestuurd die voor deze workshop van belang is.

Een eenmalige betaling van € -
LET OP! Bij slecht weer zijn wij genoodzaakt de workshop te verplaatsen naar een andere datum. Mocht dit het geval zijn dan krijg je van ons hier uiterlijk 2 dagen voor aanvang van de workshop bericht over. Wij zullen je dan een nieuwe datum voorstellen. 

Waar geven we de workshop?

“Ontdek deze prachtige parel in de kop van Drenthe”

Wat ga je leren?

“Een stevige basis”

Hou jij van buiten zijn, lekker wandelen en wil je graag beter leren fotograferen? Wil jij je camera beter leren begrijpen? Wij richten ons in deze workshop basisfotografie vlakbij Groningen met name op de beginnende fotograaf. Doordat er continu gelegenheid is voor het stellen van vragen, is het mogelijk om vooruitgang te maken op wat voor jou belangrijk is.

We gaan een actieve dag beleven waarin we de basis van fotografie en je camera gaan behandelen tijdens een ontspannen wandeling. Denk hierbij aan het volgende:

  • Belichtingsdriehoek, wat houdt dit in en hoe werk ik daar mee
  • Diafragma, wat is dit en hoe stel ik dit in
  • Sluitertijd, wat is dit en hoe stel ik dit in
  • ISO-waarde, wat doet dit met mijn foto en wanneer verander ik deze
  • Scherpstellen, focuspunten bepalen, manueel- of autofocus?
  • Witbalans bepalen
  • Welke perspectieven zijn er en hoe bepaal ik mijn compositie

Wij houden van “Leren door te doen”. Dat betekend dat je door de dynamische insteek het geleerde direct in de praktijk kan proberen en oefenen. Je krijgt daarnaast van ons een boekje waarin je alle dingen kunt terug vinden. Zo kun je het thuis nog eens rustig doorlezen en oefenen.

Avontuurlijke fotografie cursussen en workshops in Groningen, Drenthe & Friesland

Wat vonden andere deelnemers

“…een leuke en leerzame fotografie workshop”

“Afgelopen zondag een heerlijke wandeling gemaakt onder begeleiding van Hike & Click om meer uit de camera te halen dan de ‘auto’-modus.. De dag was goed georganiseerd, de begeleiding was goed en spontaan en je hebt zelf invloed op de cursusinhoud doordat er veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.”

Jordy

“Vandaag erg leuke fotoworkshop gehad, goede kundige begeleiding en mooie wandeling met zeer veel fotowaardige momenten. Veel geleerd en met mooie foto’s thuisgekomen. Zeker aan te bevelen voor zowel de beginner als de gevorderde fotograaf.”

Ingeborg
teamuitje, fotografie workshop groningen, drenthe en friesland, outdoor cooking workshops. Avontuurlijke bedrijfsuitjes

Wie geeft de workshop

“Matthijs Smilde”

workshop landschapsfotografie friesland
Hoi! Ik ben sinds een aantal jaren professioneel fotograaf. Ik heb de horeca ingeruild voor een camera en niet meer achterom gekeken. Vanaf jongs af aan houd ik al van beeld en buiten zijn. Op zoek naar het perfecte plaatje. Met mijn passie voor fotografie en mijn drang om naar buiten te gaan heb ik het beste van 2 werelden met elkaar gecombineerd in outdoor & adventure fotografie. Graag neem ik met jullie op pad om deze oneindige wereld van fotografie te ontdekken!

www.matthijssmilde.nl