fbpx

Binnen 1 dag heb jij de controle over je camera

Tijdens een mooie wandeling behandelen we de stof van de workshop. Oftewel, we gaan Leren door te Doen! Je krijgt onder andere inzicht in de verschillende standpunten en je leert werken met scherptediepte. Je wordt ermee op uit genomen zodat je de geleerde theorie direct in de praktijk kan gaan proberen. Door deze dynamische insteek ga jij 100% betere foto’s maken en nog meer plezier beleven aan fotografie. De ware fotograaf in ons zal ogen tekort komen. De workshops zijn toegankelijk voor iedereen en we zorgen voor een op maat gemaakte ervaring. Doordat we kleine groepen hanteren van maximaal 7 personen is tussendoor voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Wij streven er naar iedereen op zijn of haar niveau te bedienen.

Dus zoek voor een dag het avontuur op en ga er met ons op uit. Er staat je een unieke ervaring te wachten. Mocht je vragen hebben, stuur dan gerust een mail naar info@hikenclick.com. Wij zullen er alles aan doen om je zo goed mogelijk te helpen.

Workshop Basisfotografie

Basisfotografie | NP Drentsche Aa

Wil jij graag meer uit je camera halen dan alleen de automatische stand? Wil jij het prachtige Drentse landschap ontdekken? Vlak bij Assen en niet ver van Groningen zullen wij jouw leren hoe jij betere foto’s kan gaan maken in een actieve eendaagse cursus digitale fotografie. Tijdens een wandeling bij het Oudemolense diep zullen we je verschillende basistechnieken leren en je laten zien waar dingen zoals diafragma, sluitertijd en ISO waarde voor staan.
Avontuurlijke fotografie cursussen en workshops in Groningen, Drenthe & Friesland

Basisfotografie | NP Drents- Friese Wold

Tijdens een vroege vogel wandeling wanen we ons in het prachtige Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Hier vind je onder andere het Aekingerzand. Dit uitgestrekte stuifzandgebied wordt ook wel de Kale Duinen genoemd. Deze omgeving leent zich uitstekend voor landschapsfotografie en biedt een scala aan mogelijkheden. Van stuifduinen tot uitgestrekt heide gebied. Voor ieder wat wils!
Avontuurlijke fotografie cursussen en workshops in Groningen, Drenthe & Friesland

Basisfotografie | Landgoed de Braak

Wij gaan je in deze actieve eendaagse cursus leren hoe jij van die automatische stand af komt. Tijdens een mooie wandeling over Landgoed de Braak en Landgoed Vennenbroek (Paterswolde, niet ver van Groningen) gaan we je verschillende basistechnieken leren en laten we je zien waar alle termen voor staan. Jij wordt de baas over je camera!
Avontuurlijke fotografie cursussen en workshops in Groningen, Drenthe & Friesland