fbpx
teamuitje, fotografie workshop groningen, drenthe en friesland, outdoor cooking workshops. Avontuurlijke bedrijfsuitjes

Fotografie workshops

Hoe jij je camera beter leert begrijpen zonder de hele dag in de boeken te zitten

“Doelgericht werken aan sterke basis”

 

 

Het doel is heel eenvoudig: Je camera beter leren begrijpen en nóg betere foto’s maken zodat jij nooit meer een fotogeniek moment onbenut hoeft te laten. Leren kijken als een echte fotograaf met een minimale tijdsinvestering. Op een praktische manier ontdekken en uitvinden welke perspectieven voor jou werken.

Daarom hebben wij dynamische en avontuurlijke fotografie workshops in Groningen, Drenthe en Friesland die er voor zorgen dat jij 100% betere foto’s gaat maken. Je krijgt inzicht in de verschillende standpunten en je leert werken met scherptediepte. Jij krijgt de volledige controle over je camera. Je wordt ermee op uit genomen zodat je de geleerde theorie direct in de praktijk kan gaan proberen. Zo ga je nog meer plezier beleven aan fotografie.

Waar ben je naar op zoek?

“Of je nou met een groep weg gaat of individueel, wij leren je op een unieke wijze fotograferen!”

Hike & Click | Fotografie Workshops

Groep-workshops

Wij hanteren groepen van maximaal 7 deelnemers. Zo kunnen wij je optimaal helpen in alles wat jij wil leren.

The Explorers ProgramAvontuurlijke fotografie cursussen en workshops in Groningen, Drenthe & Friesland

1 op 1 workshop

Leer op een unieke wijze je camera beter kennen en begin hier een leven lang plezier in fotografie.

Ontdek wat jij moet doen om nog meer plezier uit fotografie te halen

“We hebben het één en ander voor je op een rijtje gezet”

In deze korte video vertel ik je mijn geheim wat maakt dat ik ontzettend veel plezier beleef aan fotografie. Je krijgt van mij de 5 elementen voor meer fotoplezier. Door deze “richtlijnen” te volgen heb ik gemerkt dat ik door relatief kleine aanpassingen grote winst geboekt heb. Het heeft gemaakt dat ik mij vrij voel om te maken wat voor mij goed voelt, zonder afhankelijk te zijn van andermans “goedkeuring”. Fotografie geeft mij het gevoel van vrijheid en daarom wil ik dit graag met jou delen zodat ook jij dit kan ervaren.

Ik leg je uit:

  • Waarom het belangrijk is een goede basis te hebben.
  • Waarom jij een niche nodig hebt.
  • Hoe jij dat vrije gevoel gaat ervaren.

Dus wacht niet langer en boek vandaag nog één van onze fotografie workshops.

Covid-19 proof workshops

 

Vanwege het Covid-19 virus zijn wij genoodzaakt de workshops en programma’s aan te passen. Dit proberen wij op zo’n manier te doen dat we niet hoeven in te leveren op de kwaliteit van onze activiteiten. Het is een unieke situatie waar we met z’n allen in zitten, bij ons staan veiligheid en gezondheid voorop. Wij willen en zullen de richtlijnen van het RIVM zo goed mogelijk opvolgen. Neem daarom alsjeblieft zelf een mondkapje mee. Dit voor de veiligheid van jezelf, de andere deelnemers en ons. Wij zorgen voor desinfecterende handgel.

Mocht je gereserveerd hebben en blijken dat je op de dag van de workshop klachten hebt dan verzoeken we je thuis te blijven. Je kan dan op een andere datum alsnog aansluiten om de workshop te volgen.

Wij gaan er van uit dat je hier begrip voor hebt. Voor nu, wees lief voor elkaar en ga binnenkort mee op pad!