fbpx

Mannen Retreat Drenthe

TELEFOONS UIT, ACTIE MODUS AAN. TIJD VOOR ZELFONTDEKKING EN AVONTUUR.

Een actieve en avontuurlijk mannen retreat in de wildernis van Drenthe. Hiken, outdoor cooking, koud water dippen, wild workshop & cacao ceremonie. Voor mannen die toe zijn aan verandering, meer over zichzelf willen leren en willen breken met de dagelijkse sleur doormiddel van oprechte en betrokken coaching. Samen werken aan een betere werk/privé balans. Bovenal bere-gezellig!

  Duur
  2 nachten

  Groepsgrote
  Minimaal 5 – maximaal 8 mannen

   Locatie
   Drenthe, Nederland

  Moeilijkheidsgraad
 

  Accomodatie
  Kamperen, Landgoed Mariahoeve

  Seizoen
  Maart 2025

  Maaltijden
  Incl. ontbijt, lunch & avondeten

  Algemene rating
  Nieuwe trip!

Start vanaf

€795

7 t/m 9 maart 2025

TRIP REF. #10112

KWETSBAARHEID = KRACHT

Ervaar jij veel onrust in je leven? Zou jij je laptop het liefst dichtklappen en naar buiten gaan om juist dáár meer over jezelf te ontdekken en te werken aan een betere balans in je leven? Wil je wandelend in de frisse natuur, verkennen waar je talenten liggen met een aanpak waarbij je gezien en gehoord wordt? Waarbij je samen met andere gelijkgestemde mannen begeleidt wordt zodat je ook van elkaar kan leren? Waarbij je profijt hebt van een heldere, goedwerkende, eerlijke aanpak? Wil jij groeien, verandering realiseren en/of jezelf ontwikkelen?

Ontdek de kracht van wandelen in combinatie met doelgerichte activiteiten in een avontuurlijke setting! Een op maat gemaakte retreat volop in de prachtige Drentse natuur boordevol gezelligheid, avontuur en (zelf)ontdekking.

Of je nu worstelt met stress, werkdruk, een burn-out of op zoek bent naar meer zingeving in je leven, wij bieden je een avontuurlijk weekend met onze expertise in Adventure Based Learning en betrokken coaching.

hike & click, hike click, mannenweekend
Hike & Click, hike n click, hike, hikenclick, wandelen, wandelreis, wandel, wandelreizen, avontuur, natuur, Europa, Noorwegen, Luxemburg, Belgie, Duitsland, Scandinavië, fotografie, foto, fotoreizen, fotoreis, leren, fotocursus, buiten, natuurlijk, wildernis, bergen, kampvuur, vuur, kamperen, ceder, Binie, Matthijs Smilde, ouder, kind, weekend, vakantie, weekendje weg, backpack, tocht, trail, Drenthe
Hike & Click, hike n click, hike, hikenclick, wandelen, wandelreis, wandel, wandelreizen, avontuur, natuur, Europa, Noorwegen, Luxemburg, Belgie, Duitsland, Scandinavië, fotografie, foto, fotoreizen, fotoreis, leren, fotocursus, buiten, natuurlijk, wildernis, bergen, kampvuur, vuur, kamperen, ceder, Binie, Matthijs Smilde, ouder, kind, weekend, vakantie, weekendje weg, backpack, tocht, trail, Drenthe

(MEER) RUST IN JE KOP

De wereld gaat snel, heel snel. Af en toe is het een strijd om alle ballen in de lucht te houden zonder jezelf te verliezen. Het resultaat is:

  Niet meer in verbinding met jezelf en je persoonlijke doelen.
  Gebrek aan creativiteit en motivatie.
  Op zoek naar inspiratie en handvatten.
  Een gebrek aan concentratie.
  Prikkelbaar en snel boos.
  Snel vermoeid en moeite met opstaan.
  Niet meer wetende welke richting je op wil met je werk en/of privé.

Wellicht herken je jezelf in één of meerdere van bovenstaande punten. Goed om te weten: je bent niet alleen! Er zijn op dit moment namelijk heel veel mensen die voor hun gevoel op een kruispunt staan. Niet goed wetende welke kant ze op moeten omdat er zoveel keuzes zijn. De stress ervaren van het MOETEN.

En precies hierom doen wij wat we doen!

Wij nodigen jou uit om samen op ontdekkingstocht te gaan in Drenthe en te zorgen voor verbinding vanuit vertraging. Jezelf even helemaal terugtrekken en focussen op wat voor jou belangrijk is. Wij begeleiden je naar meer (zelf)vertrouwen door doelgerichte oefeningen en activiteiten. Geef je even helemaal over aan het ritme van de natuur. Ofwel, ga voor (meer) rust in je kop tijdens deze mannen retreat.

WIE WIJ ZIJN

Hike & Click bestaat uit een klein team van professionals met allemaal een eigen expertise. Wij organiseren unieke programma’s met een combinatie van back to basic ervaringen, diepgang, fotografie en avontuur. Van fulltime beeldmaker tot ervaren Psycho Motorisch Therapeut, wij hebben ervaring in onder andere fotografie als middel, gedragsverandering, systemisch werk en ademwerk. Met onze krachten gebundeld weten we jou, doormiddel van oprecht contact, relaxte benadering en onze kennis een stap verder te helpen in jouw ontwikkeling.

Wij coachen volgens verschillende methodieken zoals Adventure Based Learning en Geweldloze Communicatie. Dit betekend dat je gaat leren door te doen in een avontuurlijke, sociaal emotionele veilige en gelijkwaardige setting.

Door ervaringsgericht leren vergroot je je autonomie en begrijp je dingen beter. Het maakt dat je kan groeien en dat je je persoonlijk kan ontwikkelen. Wij dagen je uit, motiveren je en zetten je aan tot nadenken. Door een open houding en actieve deelname creëer je nieuwe inzichten en ben je in staat nieuwe perspectieven te zien. Je kan bestaande patronen los laten en nieuwe vaardigheden aanleren waardoor je positiever en oplossingsgerichter kan denken en handelen.

025

WAT WIJ DOEN

Tijdens deze retreat krijg je inzicht in wat er speelt in je leven, wie je bent en wat je stiekem graag zou willen. Telefoons gaan uit, horloges blijven thuis en al even helemaal geen stress van werk. Leven volgens het ritme van de natuur. Zonder afleiding alles op je af laten komen. Ervaren wat er eigenlijk, onder de oppervlakte al de hele tijd nodig is.

Wij creëren de ideale setting om: te verbinden, te voelen en te reflecteren. Wij maken je patronen en strategieën zichtbaar door jouw uit je comfortzone te halen en leren je dit te accepteren. Je gaat in jezelf leren vertrouwen op momenten van ongemak en discomfort. Jij mag de controle even loslaten. Natuurlijk krijg je van ons enkele handvatten zodat het in het dagelijks leven ook een stuk makkelijker wordt om hier mee om te gaan.

De natuur is onze co-begeleider en zorgt voor een open blik, het dwingt ons tot het maken van andere keuzes. Afhankelijk van jouw intenties heb je na afloop van deze mannen retreat een duidelijk beeld van je eigen mogelijkheden en keuzes. Je hebt meer overzicht en bent in staat om de kansen te pakken die voor jou belangrijk zijn. Én, je hebt er een hoop nieuwe vrienden bij!

PROGRAMMA

De natuur in Drenthe is de perfecte uitvalsbasis voor dit weekend van verdieping en vertraging. We hebben voor jou een gevarieerd programma ontwikkeld met verschillende activiteiten en een goede balans tussen inspanning en ontspanning.

PRAKTISCH

     WAT IS INBEGREPEN

Deze retreat in Drenthe is inclusief:

  Ontbijt, lunch & avondeten tijdens je verblijf
  Cacao ceremonie
  Persoonlijke begeleiding van ervaren coaches
  Gebruik van je “eigen” tent
  Wild workshop met kookmaterialen
  Kleine groep van maximaal 8 deelnemers
  Overnachting op de mooiste camping van Nederland
  Overnachtingskosten & toeristenbelasting
  WhatsApp groep met alle deelnemers

Wat je zelf nog moet regelen:

  Vervoer van en naar de startlocatie
  Camera
  Slaapmatje & slaapzak
  Reisverzekering

     OPTIONEEL BIJ TE BOEKEN

Je hebt bij ons de optie om verschillende materialen bij te huren. Zo kun jij deze mannen retraite optimaal ervaren. Bij het reserveren kun je in het formulier aangeven waar je gebruik van wil maken. Wij zorgen ervoor dat de materialen aanwezig zijn bij de startlocatie.

  Camera met objectieven €35,00
  Slaapmatje & slaapzak €17,50 

Na je reservering krijg je van ons een bevestiging in je mailbox. Het kan zijn dat deze in je spambox verdwijnt. Mocht je onverhoopt
nog steeds geen bevestiging hebben, neem dan even contact met ons op via info@hikenclick.com.

Nadat wij je gegevens hebben verwerkt nemen wij telefonisch contact met je op voor een korte intake. Samen inzoomen waar deze retreat voor jou over mag gaan. Op deze manier kunnen wij je nog beter ondersteunen en het programma passend maken. 

GA GOED VOORBEREID OP AVONTUUR

Wij vinden het belangrijk dat jij optimaal plezier gaat beleven aan dit avontuur in de buitenlucht. Daarom krijg je van ons 10 wandel tips die jou helpen goed voorbereid te beginnen aan je wandeltochten. Vul je gegevens in en krijg ons magazine direct in je mailbox.

WAT LEVERT HET JE OP

Bij Hike & Click hanteren we het motto: “Niets moet, alles mag”

En dit is niet zonder reden. Wij geloven sterk dat echte verandering ontstaat vanuit jezelf zolang jij maar de rust en ruimte krijgt. Wij zijn slechts de aanjagers, creëren de setting en bieden je een spiegel daar waar nodig. Je hebt altijd de mogelijkheid om te kiezen. Dit bepaald mede de uitkomst van deze retreat.

Na dit weekend:

  Ben jij in staat om te vertrouwen op je intuïtie.
  Heb jij inzicht in je talenten en je eigen potentieel.
  Heb je meer aandacht voor het leven in het moment.
  Ervaar je meer energie en ben je meer in staat om te voelen.
  Herken je eigen patronen en overtuigingen.
  Ben jij tot rust gekomen en heb jij hernieuwde focus.

Gun jezelf de ruimte, ervaar een avontuur.

Hike & Click, hike n click, hike, hikenclick, wandelen, wandelreis, wandel, wandelreizen, avontuur, natuur, Europa, Noorwegen, Luxemburg, Belgie, Duitsland, Scandinavië, fotografie, foto, fotoreizen, fotoreis, leren, fotocursus, buiten, natuurlijk, wildernis, bergen, kampvuur, vuur, kamperen, ceder, Binie, Matthijs Smilde, ouder, kind, weekend, vakantie, weekendje weg, backpack, tocht, trail, Drenthe

Start vanaf

€795

7 t/m 9 maart 2025

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads). Betaling in termijnen is mogelijk.