fbpx
Hike & Click, hike n click, hike, hikenclick, wandelen, wandelreis, wandel, wandelreizen, avontuur, natuur, Europa, Noorwegen, Luxemburg, Belgie, Duitsland, Scandinavië, fotografie, foto, fotoreizen, fotoreis, leren, fotocursus, buiten, natuurlijk, wildernis, bergen, kampvuur, vuur, kamperen, ceder, Binie, Matthijs Smilde, ouder, kind, weekend, vakantie, weekendje weg, backpack, tocht, trail, Drenthe

Trips

RE-CONNECT WITH EACHOTHER

Wij zijn Hike & Click, outdoor-liefhebbers, houden van wandelen en zijn mensen-mensen met een passie voor fotografie, natuur & avontuur en persoonlijke ontwikkeling. We bieden actieve groepsreizen voor mensen met een avontuurlijke instelling die het graag eens anders willen doen. Mensen die willen investeren in zichzelf en op zoek zijn naar persoonlijke groei met een groep gelijkgestemden. 

Onze avontuurlijke groepsreizen kenmerken zich door de kleinschaligheid en de persoonlijke aandacht. Geen ”massa is kassa’ zoals bij sommige grote organisaties. We werken al onze reizen tot in de details uit zodat jij een ultieme ervaring hebt. Hiken, fotograferen en groeien midden in de natuur, met als bonus: Een blijvende herinnering. Samen met jou willen we de wereld ontdekken!

DE MOOISTE AVONTUREN

Met Hike & Click zorgen we voor de ultieme natuurbeleving tijdens onze groepsreizen. De mooiste routes en plekken zijn met zorg uitgezocht om jou een onvergetelijke reis te bieden in de ongerepte natuur van Europa.

Ga mee op trektocht in Luxemburg of laat je betoveren door de magische fjorden in Noorwegen. Wildkamperen in de wildernis met alleen een tarp, een zonsondergang fotograferen op de heide in Drenthe of de dag afsluiten op een bergkam op de Lee Trail. Bij de groepsreizen van Hike & Click kan het allemaal:

Altijd persoonlijk contact
Ervaren en Nederlandstalige gidsen
Geen verborgen kosten. What you see = what you get!
Unieke ervaringen, herinneringen voor het leven
Geen massa = kassa concepten
Reizen buiten het hoogseizoen voor optimale ervaringen
Toegankelijk voor (bijna) iedereen

ONZE 10 BESTE WANDELTIPS

De afgelopen jaren hebben we tijdens onze avontuurlijke groepsreizen veel ervaring opgedaan in wandelen door diverse landschappen. We hebben de beste tips voor jou verzameld zodat jij ook maximaal plezier kan beleven aan je avonturen. Download onze 10 beste wandeltips en ga goed voorbereid op avontuur. Vul je gegevens in en krijg ons magazine direct in je mailbox.

Nieuwe trip online!

Ben jij toe aan verandering? Ga dan mee op een avontuurlijke Mannen Retreat in Drenthe!

X