fbpx
Hike & Click, hike n click, hike, hikenclick, wandelen, wandelreis, wandel, wandelreizen, avontuur, natuur, Europa, Noorwegen, Luxemburg, Belgie, Duitsland, Scandinavië, fotografie, foto, fotoreizen, fotoreis, leren, fotocursus, buiten, natuurlijk, wildernis, bergen, kampvuur, vuur, kamperen, ceder, Binie, Matthijs Smilde, ouder, kind, weekend, vakantie, weekendje weg, backpack, tocht, trail, Drenthe

Trips

ARE YOU READY FOR SOME ADVENTURE?

Wij zijn Hike & Click, outdoor-liefhebbers en mensen-mensen met een passie voor fotografie, natuur & avontuur. Onze missie om het “stoffige begrip” fotoreis een nieuwe betekenis te geven. We bieden een betaalbaar alternatief voor mensen met een avontuurlijke instelling en die op zoek zijn naar iets nieuws, om op bijzondere en onbekende locaties te komen. Een unieke trip uitstippelen vergt vaak veel voorbereiding en ervaring, maar met onze begeleiding wordt dit ineens een stuk makkelijker.  

Onze avontuurlijke fotoreizen kenmerken zich door de kleinschaligheid en de persoonlijke aandacht. Geen ”massa is kassa’ zoals bij sommige grote organisaties. We werken al onze reizen tot in de details uit zodat jij een ultieme ervaring hebt. Hiken, fotograferen en avontuur, met als bonus: Een blijvende herinnering. Wie wil dat nou niet!

Wij staan altijd klaar om je persoonlijk te helpen. Al onze coaches zijn professionals en weten (bijna) alles van fotografie en beeld maken. Samen met jou willen we de wereld ontdekken!

JE BENT IN GOED GEZELSCHAP

Altijd persoonlijk contact
Ervaren en Nederlandstalige gidsen
Geen verborgen kosten. What you see = what you get!
Unieke ervaringen, herinneringen voor het leven
Geen massa = kassa concepten
Reizen buiten het hoogseizoen voor optimale ervaringen
Toegankelijk voor (bijna) iedereen

WAT ZEGGEN ONZE DEELNEMERS

DE MOOISTE, AVONTUURLIJKSTE EN MEEST FOTOGENIEKE PLEKKEN

Met Hike & Click zorgen we voor de ultieme natuurbeleving. De mooiste routes en plekken zijn met zorg uitgezocht om jou een onvergetelijke reis te bieden in de ongerepte natuur van Europa.

Ga mee op trektocht in Luxemburg of laat je betoveren door de magische fjorden in Noorwegen. Wildkamperen in de wildernis met alleen een tarp, een zonsondergang fotograferen op de heide in Drenthe of de dag afsluiten op een bergkam op de Lee Trail. Bij Hike & Click kan het allemaal!

Wij staan klaar om je de ultieme (betaalbare) reisbeleving te bieden!